Percy Brasil'

6 AIRBNB IN BANDUNG MET UNIEK DESIGN EN BETAALBARE PRIJZEN

Wonderful Indonesia

Bron: Unsplash

 

Bandung werd geboren toen God glimlachte. Het lijkt erop dat deze woorden het verdienen om te worden gespeld voor deze prachtige Bloemenstad. Deze stad vol creativiteit, kunst, toerisme en culinaire hoogstandjes geeft iedereen zin om terug te komen. Elke hoek van de stad is zo esthetisch dat het geliefd is bij jonge mensen, om nog maar te zwijgen van de herberg met een huismodel of bekend als Airbnb in Bandung.

 

Accommodaties met een meer eigentijds en instagrameerbaar concept beginnen in Bandung te verschijnen, samen met de grote belangstelling van de markt, maar tegen een lagere prijs in vergelijking met hotels. Airbnb wordt meestal gekozen als accommodatie om in het weekend en zelfs lange vakanties met familie of vrienden door te brengen. Met een instagrameerbaar interieur zorgt het er natuurlijk voor dat iedereen, inclusief jij, zich comfortabel en lui voelt om de herberg te verlaten. Blijf gewoon in de herberg met een staycation, uw vakantie wordt deze keer ook niet minder leuk als u deze doorbrengt met uw dierbaren.

 

Dus, in plaats van nieuwsgierig te zijn, zijn hier 6 lijsten met Instagrambare en absoluut goedkope Airbnb-accommodaties in Bandung.

 

Let op: Prijzen kunnen op elk moment veranderen, dus controleer eerst de exacte datum en prijs voordat je een betaling doet.

1. White Cliff House (vanaf 200.000 IDR per persoon)

Laten we beginnen met de eerste en goedkoopste Instagrambare Airbnb-accommodatie in Bandung met White Cliff House. De naam Airbnb gaat viraal en er wordt veel over gesproken in cyberspace. Veel internetgebruikers hebben foto’s geüpload van het interieur van dit gebouw, waardoor veel mensen nieuwsgierig en verbaasd waren over de schoonheid ervan.

 

Aan de voorkant kunnen we al zien dat het ontwerp van het gebouw echt interessant is, ook al is het formaat niet te breed. Deze herberg is geschikt voor pasgetrouwden of samen op vakantie omdat er slechts één kamer beschikbaar is met een maximale capaciteit van 2 personen. Voor andere faciliteiten zijn hier wifi, haardroger, keuken, shampoo en nog veel meer beschikbaar.

 

Locatie: Setiabudhi Terrace C8A, Cipaku Indah, Ledeng, Cidadap District, Bandung City, West Java

Prijs: ongeveer 400.000 IDR per nacht

Maximale capaciteit: 2 personen

2. Jae House A House (hoofdgebouw) (vanaf 250.000 IDR per persoon)

Herinner je je de foto van het huis toen je klein was, een doosvormig gebouw met een driehoekig dak? Welnu, je kunt het nu vinden in Jae House A’s House (Hoofdgebouw). Deze eenvoudige, minimalistische en moderne indruk is voelbaar vanuit het interieur van het gebouw. De combinatie van witte en bruine verf wekt de indruk één te zijn met de natuur en de omringende bomen.

 

Deze herberg is perfect als een plek om samen te komen met uw familie of vrienden. Met 3 slaapkamers en 4 bedden kunnen jij en 7 andere leden heerlijk slapen in een zeer comfortabele sfeer. Wees erop voorbereid dat u het moeilijk zult vinden om te vertrekken, want deze plek is meer dan alleen een herberg.

 

Prijs: ongeveer 2.000.000 IDR per nacht

Maximale capaciteit: 8 personen

3. Casa Lembang (vanaf 100.000 IDR per persoon)

Dit is de goedkoopste accommodatie tussen 11 andere herbergen. Zelfs de prijs is minder dan een miljoen met een grote capaciteit van maximaal 8 personen. Wat betreft het interieur, het ziet er erg modern en minimalistisch uit, dus het is niet verwonderlijk dat Casa Lembang een beoordeling van 4,9/5 heeft weten te behalen, wat bijna perfect is.

 

Beneden is een keuken die zo comfortabel mogelijk is gemaakt met vrij complete apparatuur. Als u naar de bovenste verdieping gaat, loopt u een houten trap af en vindt u een woonkamer met een televisie en een comfortabele zachte bank, wat illustreert dat het concept van deze herberg inderdaad zeer serieus wordt overwogen.

 

Voor degenen onder u die de sensatie van een verblijf in een andere sfeer willen voelen, kunt u proberen te slapen in de bovenkamer met een driehoekig gebouw met een klein raam in de stijl van een buitenlands huis. Nog even boven in de minituin even relaxen met een zitzak waar je lui van wordt.

 

Locatie: Jl. Maribaya, Kayuambon, Lembang, West Bandung Regency, West-Java

Prijs: ongeveer 800.000 IDR per nacht

Maximale capaciteit: 8 personen

4. Kananta Home (vanaf 109.000 IDR per persoon)

Opgewonden! Een woord dat bij je opkomt als je het interieur van Kananta Home voor het eerst ziet. Nog mooier met de vele versieringen op de muren, deuren en planken met de dominantie van bruin en wit. Vergeet niet de kroonluchters in verschillende vormen die een meerwaarde zijn voor het interieur.

 

Beneden vind je een woonkamer met een lange gele bank die er erg opvallend uitziet. Dan zijn er ook nog twee slaapkamers met een heel minimalistisch maar lief concept. Naast de slaapkamer kunt u koken of drankjes maken in de keuken en eetkamer die is uitgerust met kookgerei. Als u verder naar achteren loopt, is er een open ruimte met een kleine tuin, een waslijn en een grotere eethoek.

 

Als u naar de tweede verdieping gaat, wordt u begroet met een woonkamer die is uitgerust met een bruine bank, televisie en verschillende traditionele speelgoed zoals congklak en rotan piggyback die u herinneren aan uw kindertijd. Als er op de eerste verdieping twee kleine kamers zijn, dan is de hoofdslaapkamer met een grotere kamer op de tweede verdieping. Ook vanaf het boventerras is het uitzicht op groene en licht met dauw bedekte heuvels te zien. Het is een perfecte plek om van je mooie ochtend te genieten terwijl je thee of koffie zet.

 

Prijs: ongeveer 758.000 IDR per nacht

Maximale capaciteit: 7 personen

 

5. Bakstenen terrashuis (vanaf 184.000 IDR per persoon)

Alleen al aan de naam kun je je al voorstellen hoe dit gebouw wordt gedomineerd door stapels rode bakstenen. Maar wat uniek is, is dat de stenen met weinig openingen zijn gerangschikt en een rechthoekig gebouw vormen, zodat het er heel eenvoudig uitziet.

 

Omdat de grootte niet te groot is, biedt deze herberg slechts één grote kamer die plaats biedt aan maximaal 6 gasten. Dit maakt de avond met familie of vrienden natuurlijk nog intiemer. Wat betreft de faciliteiten hier, ze zijn zeer compleet en krijgen goede recensies omdat ze toiletartikelen, bubbelbaden, verschillende soorten koffie bieden tot een gratis ontbijt. Nodig je groep uit om samen thee of koffie te drinken in de open tuin met een groen uitzicht dat de ogen en geest verfrist.

 

Prijs: ongeveer 1.100.000 IDR per nacht

Maximale capaciteit: 6 personen

6. Tala House Bandung (vanaf 106.000 IDR per persoon)

Je zou kunnen zeggen dat deze Airbnb erg comfortabel in de broekzak zit. De lage prijs en grote capaciteit die Tala House Bandung biedt, kan uw weekendje weg zijn. Bovendien, in combinatie met de rustige sfeer van de herberg, maakt het je comfortabeler om hier te verblijven.

 

De zachte bank in de woonkamer zal u en uw groep ook verwennen om samen te ontspannen. Groot glas zorgt ervoor dat er vanuit de kamer een groen uitzicht te zien is waardoor de sfeer in huis wat koeler wordt.

 

Locatie: Jl Cigadung Raya Barat No.25A (Taman Sari Valley Complex), Cigadung, Cibeunying Kaler District, Bandung City, West-Java

Prijs: ongeveer 1.053.000 IDR per nacht

Maximale capaciteit: 10 personen

Wonderful Indonesia

Op dit moment stel je je vast het plezier voor om met familie of vrienden samen te komen in een instagrambare en goedkope Airbnb-herberg in de Flower City, Bandung. Heb je besloten waar je gaat overnachten? Zorg ervoor dat je er een kiest die dicht bij de toeristische locatie ligt die je wilt bezoeken. Als je reisaanbevelingen in Bandung nodig hebt, kun je die zoeken op de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top