Percy Brasil'

3 Aanbevolen Hotels in Wakatobi Dicht bij Spannende Toeristische Attracties

Wonderful Indonesia

Bron: Indonesia.travel

 

Wakatobi, een eiland met een miljoen schoonheden in Zuidoost-Sulawesi, is een prima donna-bestemming geworden voor duikers. De schoonheid van de zeewereld is buitengewoon, van kristalhelder zeewater, schoon wit zand tot prachtige koraalriffen, je vindt hier alles!

Als een van de tropische paradijzen in Indonesië, moet Wakatobi worden opgenomen in de volgende binnenlandse vakantiebestemming. U zult nog meer tevreden zijn als u ervoor kiest om te verblijven in hotels en resorts met het beste uitzicht in Wakatobi. Hier zijn enkele aanbevelingen voor resorts in Wakatobi met ongelooflijke uitzichten die het je moeilijk maken om verder te gaan!

1. Marind Duik Eco Resort

Dit resort op Tomia Island biedt u extra comfort en warmte. Het interieur en de meubels die worden gedomineerd door hout lijken toe te voegen aan de traditionele indruk van deze herberg. Bovendien wordt u verwend met een direct uitzicht op zee wat erg gaaf is! Dit uitzicht kan direct worden genoten vanaf het eigen balkon van uw kamer.

Wil je heerlijke gerechten in Wakatobi-stijl eten? Vergeet niet langs te gaan bij dit resortrestaurant. Naast heerlijk eten, wordt u ook vergezeld van een prachtig uitzicht op zee. Het zal je zeker heel comfortabel maken, toch?

2. Patuno Hotel & Resort Wakatobi

Dit resort aan het strand stelt u in staat om het prachtige uitzicht op zee van dichtbij te zien. Bovendien is de locatie van dit hotel ook zeer strategisch, op slechts ongeveer 3 km van het stadscentrum.

Het resort is zeer goed ontworpen met een traditioneel tintje aan het interieur. Elke kamer is ook uitgerust met houten meubilair, wat bijdraagt ​​aan de warme en gezellige sfeer in de kamer.

Omdat het aan het strand ligt, hoef je niet ver te gaan als je wilt genieten van verschillende spannende activiteiten in Wakatobi. Patuno Hotel & Resort Wakatobi maakt het gemakkelijk om verschillende watersporten uit te proberen, zoals snorkelen, bananenboot varen en andere waterattracties. Spannend!

3. Naya Matahora Island Resort

Wil je de sensatie voelen van een verblijf op een exotisch eiland omringd door groene natuur? Dit luxe resort is het antwoord! Je kunt hier een romantische, kalme en vredige sfeer krijgen. Voor degenen onder u die op huwelijksreis willen, is het zeer geschikt om hier te verblijven.

Deze hotelkamer met airconditioning, die wordt gedomineerd door witte en bruine kleuren, zal de kwaliteit van uw rust zeker verbeteren. U hoeft dus niet bang te zijn voor de hitte, ook niet als u in de buurt van het strand bent.

Wilt u genieten van een maaltijd met een prachtig uitzicht op de blauwe zee? Vergeet niet langs te gaan bij dit hotelrestaurant, oké? Hier zijn er buffet- en à-la-cartemenu’s waar u op elk moment van kunt genieten, natuurlijk met een prachtig uitzicht. Wanneer kun je anders heerlijke gerechten eten met een prachtig uitzicht?

Nabijgelegen toeristische bestemmingen in Wakatobi

Het voelt onvolledig als je naar Wakatobi gaat zonder de verschillende natuurlijke attracties te verkennen. Zeker als de toeristische trekpleister in de buurt van je herberg ligt, is het zeker zonde om deze te missen!

  1. Wakatobi Cemara-strand

Wil je genieten van de schoonheid van het strand van Wakatobi? Cemara Beach moet op je verlanglijstje staan! Dit strand ligt in de wijk Wangi-wangi, niet ver van Patuno Hotel & Resort.

Het wordt ‘Cemara Beach’ genoemd omdat er rond dit strand inderdaad veel grote cipressen staan ​​die de strandsfeer erg schaduwrijk maken. Niet alleen dat, de helderblauwe zee en het prachtige stuk wit zand zijn ook de belangrijkste attractie voor dit strand.

  1. Wakatobi Nationaal Park

Over Wakatobi gesproken, het is nauw verwant aan het onderwaterparadijs. Het voelt niet goed als je de duikervaring in Wakatobi National Park niet probeert, de thuisbasis van honderden beschermde koraalsoorten en prachtige vissen.

De verbazingwekkende onderwatercharme is inderdaad het doelwit van verschillende toeristen, zelfs voor degenen onder u die niet van duiken houden. Het leuke is dat bijna alle wateren van dit gebied als duikplek kunnen worden gebruikt.

Wonderful Indonesia

  1. Onemohute Wakatobi-duiksite

Niet tevreden met duiken in Wakatobi wateren? Het is tijd voor jou om de onderwatercharme van Onemohute te ontdekken! Omdat het een van de beste duikplekken in Wakatobi is, is het zeewater hier kristalhelder.

Zonder duiken kunt u het prachtige onderwaterlandschap met het blote oog zien. Wanneer kun je anders het leven van verschillende koraalriffen en prachtige vissen van boven de zee zien? Heel cool!

  1. Tomia-eiland

Over bestemmingen in Wakatobi gesproken, Tomia Island wordt niet gespaard. Als je in het Marind Dive Resort verblijft, vergeet dan niet om wat tijd door te brengen met het verkennen van dit exotische eiland.

Je kunt in ongeveer 3,5 uur per speedboot naar dit eiland reizen vanaf Matahora Airport op Wangi-Wangi Island. Klinkt lang? Maak je geen zorgen, tijdens de reis wordt je verwend met helder en prachtig uitzicht op zee!

Na aankomst kunt u verschillende spannende activiteiten ondernemen, zoals een bezoek aan de savanne, Patua Fort, ontspannen op Huntete Beach, snorkelen en natuurlijk duiken rond het eiland. Een vakantie naar Tomia Island wordt gegarandeerd onvergetelijk!

En jij, kun je niet wachten om op vakantie te gaan naar Wakatobi? Kom op, plan hier meteen een vakantie. Maar zorg ervoor dat je jezelf hebt uitgerust met informatie over Wakatobi. U kunt de informatie krijgen op de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top